0850 222 0 600 ING Bank Müşteri Hizmetleri Hakkında Bilgi

0
Advertisement

Ülkemizde özellikle de son 10 sene içerisinde en büyük gelişim gösteren bankalardan birisi de ING olmuştur.

Müşterilerine kesintisiz hizmet için birçok noktayı göz önüne alarak ilerleyişini sürdürmekte olan ING Bank yönetimi, bu sayede de ülke genelinde sayısız şube üzerinden gelişimine devam etmektedir. Bu noktada da online ve telefon bankacılığı hizmetlerini de pürüzsüz bir şekilde ilerleten ING Bank’ın müşteri hizmetleri departmanından da yararlanabilirsiniz. Günün her anında iletişim kurma potansiyeline sahip olan ING Bank müşteri hizmetleri departmanı sayesinde, bankanın şubesine gitmeden de birçok işleminizi halledebilirsiniz. Özellikle de bilgi akışı sağlama konusunda geniş bir hizmet ağı ile ilerlemekte olan ING Bank çağrı merkezi departmanı, sizlerin bu banka ile gerçekleştireceğiniz birçok önemli detayı sonuçlandırmanızı sağlamış olacaktır.

ING Müşteri Hizmetleri Numarası Öğrenme
ING Bank Telefon Bankacılığı İşlemleri

ING Bank telefon numarası 0850 222 0 600 olmaktadır ve sizler hem bireysel, hem de kurumsal birçok işleminizi bu numara üzerinden ilerletebilirsiniz. ING Bank müşteri hizmetleri departmanı kapsamında bakıldığında da, sınırsız bir şekilde 7/24 bu hatta ulaşma ve işlemlerinizde de herhangi bir pürüz yaşama durumu sizleri bekliyor olacak. Genel açıdan baktığımız zaman bankanın tanımış olduğu bu imkan, hızlı bir bankacılık işlevselliğine erişme konusunda aşama aşama ilerlemenizi sağlayacaktır. Kaldı ki birçok bankaya oranla ING Bank’ın tanıdığı müşteri iletişim imkanları, gayet yerinde ve profesyonel bir düzen içerisinde ilerlemektedir.

ING Bank Müşteri Temsilcisine Direk Bağlanma

0850 222 0 600 nolu numarayı aradık tan sonra kayıtlı telefonunuz ile arıyorsanız sizi otomatikman tanıyacaktır. Bu tanımlamada ilgili müşterisi değilseniz 1 i tuşlayın diyecektir. Hiç bir tuşlama yapmadan devam edin. Sonra sırasıyla (2) – (3) – (0) tuşlayarak direk müşteri temsilcine bağlanabilirsiniz.

ING Bank Telefon Bankacılığı ile Çok Yönlü İşlemler

ING Bank müşteri hizmetlerine bağlandığınız zaman bireysel olarak birçok önemli işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemler arasında en önemli olanlarını da şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Hesap Bakiyesi Öğrenme
  • Hesap Özeti ve Dekont Görüntüleme
  • Likit Hesap İptal ve Limit Güncelleme
Kurumsal işlemlerinizi ise telefon bankacılığı üzerinden,
  • SMS şifre tanımlama ve iptal
  • Kullanıcı kodu iptali
  • İnternet şubesi şifresi verme
  • Anahtar şifre işlemleri şeklinde gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra sizler para transferlerini de normal bir banka ya da ATM üzerinden ne şekilde ilerletiyorsanız, aynı aşamalar üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Yani telefon bankacılığı ile EFT, havale, para gönderme, karta nakit havale gibi birçok detaylı işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemlerin tamamının çok yönlü ve sıkıntı arz etmeden karşınıza çıkacak olması da zaten ING Bank’ın oluşturmuş olduğu kusursuz güvenlik aşamalarıyla alakalı bir durumdur.

Advertisement

Bu noktada da müşteri hizmetleri hattında güvenilirliğin sağlanma detayları açısından tarih ve saat kısıtlanması, yetki tanımlama, IP Kısıtlama, hesap kısıtlama, uyarı tanımlama gibi detaylar sayesinde daha geniş kapsamlı bir iletişim ve işlemler gerçekleştirme imkanı bulmuş olacaksınız. Tüm bu aşamalar sayesinde rahat bir şekilde ING Bank aşamalarınızı gerçekleştirebilir, aynı zamanda da sorunsuz bir bankacılık ilerleyişinin içerisinde yön alabilirsiniz. Hepiniz açısından bu işlemler sizi bir hayli memnun etmiş olacaktır.


Bu sitede yayımlanan hiç bir yazı, resim ve benzeri içerik YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Sadece bilgi verme amaçlıdır.


Leave A Reply