4747 SMS Kredi Başvurusu Ziraat Bankası Nasıl Yapılır?

0
Advertisement

Hayatımızda mutlak birçok ihtiyaçlarımız çıkmaktadır. Bu ihtiyaçların karşılanması için tabi ki peşin para gerekmektedir.

Birçok kişi almak istediği bir şey için o anda peşin para bulmakta zorlanmaktadır. Bunun için birçok banka bu ihtiyaçlarınıza karşılık vermek için sizlere kredi imkanları sunmaktadırlar.

Ziraat Bankası Logo

Kredi çekmek önceleri çok sıkıntılı bir süreçti, bankaya gidilir, belgeler hazırlanır, banka görevlilerinin ya da banka şeflerinin gözetiminden geçer daha sonra onay süreci beklenir ve onay çıktıktan sonra da bir çok kesinti yapıldıktan sonra kredi size teslim edilirdi. Kredi almak artık çok kolay hale gelmeyi başladı. Online kredi, hızlı kredi, sms kredi gibi durumlarda tek tuşla neredeyse kredi çeker hale geldi.

Böyle kredileri ise birçok bankada mevcut şimdi ise en kolay kredi çekme yöntemini aktaracağız size 4747 SMS Kredi Başvurusu Ziraat Bankası ile kolaylıkla bulunduğunuz yerden kredi başvurusu yapabilir ve kredinizin onaylanıp onaylanmadığını anında öğrenebilirsiniz. Size kalan tek şey ise çıkan kredinizi gidip bankanızdan almak olacak.

Şu sıralarda bir çok banka kredi vermek için yarışa girmiş durumda, krediler ve ödemeler hakkında kolaylıklar sağlanmaktadır. Her kişiye ayrı ayrı kredi imkanı sağlayan bankalarda kolay ve hızlı imkanlarda müşterilerine sağlamaktadırlar. Bu sayede kredi ihtiyacı olan kişilerde zahmet çekmeden, ev, ihtiyaç, düğün, araba vs gibi kredilerini anında ve hızlı bir şekilde yapabilmektedirler.

Advertisement

Kredi denince akla gelen isimlerden biride devlet bankası olarak ta bilinen Ziraat Bankasıdır. Bu bankada müşterileri için özel kredi kampanyaları çıkarmaktadır, bu kampanyalar kapsamında da müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde kredi vermektedir. Online internet üzerinden başvuruların yanı sıra cep telefonu ile yani sms ile de bu bankadan kredi çekme imkanlarınız bulunmaktadır.

Ziraat bankasından sms yoluyla kredi çekmek için yapmanız gereken kolay bir işlem cep telefonunuzdan 4747 Sms Kredi Başvurusu Ziraat Bankası şubesine gitmeden kolay bir şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ise cep telefonunuzdan talep ettiğiniz işlemi yaparak mesela KONUT, T.C. kimlik numaranızı, istenilen kredi tutarını, istenilen vade sayısını, aylık net gelirinizi ve konutun bedelini yazarak 4747‘ye gönderin. Başvurunuz inceleme aşamasına geçer ve sizlere yapmış olduğunuz başvurunun olumlu yada olumsuz olduğuna dair sms gelir. Göndermiş olduğunuz mesaj işlemi içinde bir sms olarak ücretlendirilme yapılacaktır.


Bu sitede yayımlanan hiç bir yazı, resim ve benzeri içerik YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Sadece bilgi verme amaçlıdır.


Leave A Reply